Kategori produk

Babagan kita

  • ZHEJIANG SANMEN VIAIR

    Didegaké ing Agustus 1988. We are specialized ing Manufaktur kloso mobil lan saiki dadi salah siji saka manufaktur anjog ing China. Produk kita diekspor menyang kabeh jagad, lan pasar utama yaiku AS, Eropa, Kanada. kita minangka supplier sawetara merek terkenal, supermarket lan pengecer kayata Wal-mart, COSTCO, HOMEDEPOT, ROSS, TARGET, AUTOZONE, DG, ALDI, LIDL, METRO, TESCO, Carrefour, Auchan, Michelin, Goodyear, Armor All, Dickies lan liya-liyane. Viair lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO 9001, Kanthi kerja keras wong Viair, omzet penjualan kita tekan 32 yuta Dolar AS.

Produk Unggulan

TIM DESIGN

Tim desain profesional, berpengalaman ing desain keset lawang suwene 10 taun. Apik ing macem-macem gaya, liwat desain, materi, desain multi-fungsi lan kreatif, proses produksi, kualitas gabungan kanthi kepraktisan, kanggo nggawe macem-macem gaya, uga disesuaikan desain kasedhiya.